Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Η ιστορία της αμαζόνας στο ράντσο «Έρως» για εγκαταλελειμμένα άλογα στην Αγία Άννα Εύβοιας

Στο ράντσο «Έρως» στην Αγία Άννα συναντήσαμε τη νεαρή εκπαιδεύτρια ιππασίας Νάνσυ Κουρέλλου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία εγκαταλελειμμένων αλόγων.


Η Νάνσυ αγαπά τα ζώα και τη φύση, παίρνει δύναμη κοιτώντας το βαθύ βλέμμα των αλόγων και έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη σωτηρία τους. Φθάνοντας στο ράντσο με υποδέχεται μια παρέα πανέμορφων σκύλων. Μαζί με τους γούνινους φίλους ανεβαίνουμε ένα γραφικό μονοπάτι μέσα στη φύση.

Η Νάνσυ χαμογελαστή με ενημερώνει πως τα οχτώ άλογα της χαλαρώνουν σε μια άλλη τοποθεσία απολαμβάνοντας το πρωινό τους φαγητό. Ανυπομονώ να τα δω και να τα αγγίξω. Να ανακαλύψω πως βρέθηκαν στη βόρεια Εύβοια δίπλα στο ξανθό φύλακα άγγελο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...