Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Άγραφα:Πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί

Ανάστατοι και σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Βίνιανης απο την αποτρόπαια πράξη
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία σε χωριό της Ευρυτανίας όπου άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκυλί.


Σύμφωνα με συγκεχυμένες πληροφορίες απο κατοίκους το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα στον οικισμό της Νέας Βίνιανης όταν ένας πυροβολισμός ξεσήκωσε τους λιγοστούς κατοίκους και τους έβγαλε στους δρόμους.
Έντρομοι είδαν το σκύλο αιμόφυρτο και κουλουριασμένο στην άκρη του δρόμου να ξεψυχάει.
Δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν όπου οι λιγοστοί κάτοικοι της αραιοκατοικημένης Βίνιανης ήταν μέσα στα σπίτια τους  δεν κατάφεραν  μέχρι και σήμερα να εντοπίσουν τον δράστη που πυροβόλησε το αδέσποτο σκυλί.
Σε επικοινωνία που είχε το PrasiaOnline με κατοίκους οι ίδιοι εναντιώθηκαν και καταδίκασαν την απαράδεκτη κίνηση του άγνωστου δράστη 
.
Παρόλο την έκταση που πήρε το θέμα και στο χωρίο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν τούτοις η αστυνομία δεν γνωρίζει το θέμα .
Όπως και να έχει,η αλήθεια είναι, ότι ο πολιτισμός μας φαίνεται και από το πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Κατοικίδια ή όχι δεν έχει καμία σημασία.


Πηγή(PrasiaOnline): http://prasiaonline.blogspot.com/2014/07/blog-post_21.html#ixzz386PIBu5o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...