Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Μπαλαρίνα που απολύθηκε από τα Μπολσόι ως... υπέρβαρη ξέκανε τον σύντροφό της στο σεξ -Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Βαρύ το τίμημα του έρωτα για έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος είναι (και θα είναι για αρκετές ημέρες ακόμη) κλινήρης. Ο 45χρονος Μπακτιγιάρ Σαλιμόφ τραυματίστηκε στην πλάτη λόγω... σεξ με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Αναστασία Βολόκοβα η οποία απολύθηκε πέρυσι γιατί ήταν... υπέρβαρη.


Σύμφωνα με τη Ρωσική εφημερίδα Life News, η 38χρονη μπαλαρίνα δήλωση ότι ο σύντροφός της τραυματίστηκε επειδή είχαν έρθει σε ερωτική επαφή. Οι πόνοι στην πλάτη του, αμέσως μετά, ήταν τόσο ανυπόφοροι που χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Βολόκοβα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο το 2003 μετά την απόλυσή της από το μπαλέτο Μπολσόι γιατί ήταν... χοντρή και πολύ ψηλή. Οι εκπρόσωποι του μπαλέτου, υποστήριζαν, μάλιστα, τότε ότι η Αναστασία ήταν τόσο βαριά που κανένας από τους παρτενέρ της στο χορό δεν ήθελε να την σηκώνει στον αέρα.


Η ίδια από την πλευρά της υποστήριζε ότι αγαπά τόσο πολύ τα παγωτά που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτά και οδήγησε τα διάσημα μπαλέτα στο δικαστήριο το οποίο, μάλιστα, τη δικαίωσε, υποχρεώνοντας τα Μπολσόι να της καταβάλλουν αποζημίωση χιλιάδων ευρώ και να την πάρουν πάλι πίσω στην ομάδα τους. Ωστόσο τα διάσημα ρωσικά μπαλέτα δεν της έχουν δώσει κανένα ρόλο από το 2004 και μετά.


Σύμφωνα με την Life News ο Σαλίμοφ μόλις είχε αναρρώσει από μια σοβαρή ασθένεια και το ζευγάρι θέλησε να το γιορτάσει με τον δικό του τρόπο. Ωστόσο, ο Ρώσος επιχειρηματίας κατέληξε στο νοσοκομείο με ανυπόφορους πόνους στην πλάτη. «Ο Μπακτιγιάρ απλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Είχαμε πάει για φαγητό μαζί για να γιορτάσουμε την επιστροφή του στο σπίτι και στη συνέχεια ξαπλώσαμε στον καναπέ. Δεν είχε κάνει καμιά άλλη άσκηση εκείνη την ημέρα, εκτός από δυο φορές σεξ μαζί μου. Ο πόνος στην πλάτη του ήταν τόσο ανυπόφορος που καλέσαμε το ασθενοφόρο. Τα φάρμακα που του έδωσα δεν τον βοήθησαν. Ακόμη δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι. Παραμένει κλινήρης», είπε χαρακτηριστικά η πρώην πρίμα μπαλαρίνα.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...