Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Δεύτερη απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή της βορειοευβοιώτισσας καλλιτέχνιδας Αθανασίας Καρατζά στην εικαστική έκθεση σπουδαστών και μαθητών της σχολή Βοργία στον Πειραιά

Ρεπορτάζ Γιάννης Δραπανιωτης
Με Πανδαισία χρωμάτων που μαγεύει τις αισθήσεις και μας ταξιδεύει στο άπειρο του νου με οδηγό τη φαντασία, πραγματοποιήθηκε και φέτος η έκθεση των σπουδαστών και μαθητών της σχολής Fine Art and Design, του γνωστού καλλιτέχνη Γιάννη Βοργία, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, η οποία είχε διάρκεια οκτώ ημέρες. Η έκθεση όπως και πέρσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έστρεψε πάνω τις τα βλέμματα όλου του καλλιτεχνικού κόσμου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ....

Στο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός πετυχημένη ήταν και φέτος η παρουσία της νεαρής βορειοευβοιώτισας καλλιτέχνιδας, σπουδάστριας της σχολής Αθανασίας Καρατζά, που συμμετείχε με αρκετές προσωπικές της δημιουργίες τόσο ζωγραφικής, όσο και photoshop, τα οποία με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο μαγνήτισαν τα βλέμματα του κοινού αποσπώντας θετικότατες κριτικές τόσο από του φιλότεχνους που βρέθηκαν στην έκθεση όσο και από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της σχολής και τον ίδιο τον κ. Βοργία. 
Κατά τη διάρκεια της έκθεση πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ σημαντικές διαλέξεις από τον εικαστικό διευθυντή της σχολής κ. Ιωάννη Βοργία. Η πρώτη είχε ως θέμα «Τι κερδίζω με τις τέχνες;» και η δεύτερη «Τι φταίει και δεν έχω εμπνεύσεις και ιδέες;», τι οποίες παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο οι σπουδαστές και μαθητές της σχολής, όσο και η πληθώρα παρευρισκομένων που καθημερινός επισκεπτόταν τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά για να θαυμάσει τα έργα των νεαρών καλλιτεχνών.
Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι, η μεγάλη επιτυχία του καλλιτεχνικού αυτού γεγονότος οφείλεται στο ότι, η επιλογή των έργων γίνεται με πολύ αυστηρά και αντικειμενικά κριτήρια από τους πολύ καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές τις σχολής, η οποία λειτουργεί με έγκριση και εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε δημιουργίες της Αθανασίας Καρατζά, τόσο ζωγραφικής, όσο και Photoshop, αλλά και αντιγραφές έργων σπουδαίων καλλιτεχνών που έχει πραγματοποιήσει η ίδια η καλλιτέχνιδα…..

Προσωπικές δημιουργίες της Αθανασίας Καρατζά
Προσωπικές δημιουργίες της Αθανασίας Καρατζά σε Photoshop

Αντιγραφές έργων μεγάλων καλλιτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...