Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών - Σε προσωρινό κατ' οίκον περιορισμό ο χρυσαυγίτης Νίκος Μίχος

Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί εντός πέντε ημερών για το αν θα προφυλακιστεί ο βουλευτής της ΧΑ μετά τη νέα διαφωνία των ανακριτριών με τον εισαγγελέα


Σε κατ'οίκον περιορισμό τέθηκε ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσή Αυγής Νίκος Μίχος μετά την απολογία του στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αλλά και το πλημμέλημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, μετά την απολογία του βουλευτή, εξέφρασε την άποψη ότι εκείνος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, ενώ οι ανακρίτριες τάχτηκαν υπέρ της προφυλάκισής του.

Τη διαφωνία αυτή καλείται τώρα να λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να αποφανθεί με βούλευμά του εντός πέντε ημερών.

Μέχρι τότε, δηλαδή την έκδοση του βουλεύματος, ο Νίκος Μίχος, θα παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, χωρίς δηλαδή να έχει τη δυνατότητα να μεταβεί ούτε στη Βουλή.

Βγαίνοντας από το Εφετείο, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Νίκος Μίχος υποστήριξε ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Αύριο, για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, απολογείται στις ανακρίτριες ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...