Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Γιατί τα στοιχτήματα πρέπει να πληρώνονται - Ανέβηκε βουνό φορώντας μόνο στρινγκ επειδή η Βραζιλία δεν κατέκτησε το Μουντιάλ

O 29χρονος Τζον Τζόλεϊ «τιμωρήθηκε» για την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του Σκολάρι


Ένα διαφορετικό και μάλλον πρωτότυπο τίμημα πλήρωσε ο 29χρονος Τζον Τζόλεϊ για την αποτυχία της Βραζιλίας να κατακτήσει το Μουντιάλ.

Εκτός από τις 100 λίρες που είχε ποντάρει στο να σηκώσει η ομάδα του Σκολάρι το τρόπαιο ο οπαδός της Άρσεναλ υποσχέθηκε ότι αν η πρόβλεψη του δεν αποδειχθεί σωστή τότε θα ανέβει ένα βουνό φορώντας μόνο ένα... στρίνγκ!

Έτσι μετά τη συντριβή της σελεσάο από τη Γερμανία στον ημιτελικό με 7-1 ο Τζόνλεϊ φόρισε το στρινγκ του και ανέβηκε σε ύψος 1085 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας για να «πληρώσει» το στοίχημα.

Σε μια προσπάθεια, πάντως, να απαλύνει τον πόνο του μετέτρεψε την «τιμωρία» του σε φιλανθρωπική ενέργεια συγκεντρώνοντας 450 λίρες.Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...