Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Πέρασε την εκκλησία για ντίσκο και χόρευε μέσα ημίγυμνος !

Τα καμώματα του νεαρού αναστάτωσαν την περιοχή και ο ιδιος κατέληξε στα κρατητήρια με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων !


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στα Μάλια όπου ένας 19χρονος νεαρός εισέβαλε μέσα σε ναό της περιοχής την ώρα της θείας λειτουργίας και άρχισε να χορεύει ημίγυμνος νομίζοντας -όπως του είπαν κάποιοι- πως βρίσκεται σε ... ντίσκο !

Τα καμώματα του νεαρού αναστάτωσαν την περιοχή και ο ιδιος κατέληξε στα κρατητήρια με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων !

Σύμφωνα με περιγραφές ο 19χρονος Βρετανός μπήκε στην εκκλησία και άρχισε εξαρχής να συμπεριφέρεται περίεργα...

Ο πατήρ Εμμανουήλ Βασιλάκης περιέ-γραψε πώς ξεκίνησε και πώς ολοκληρώθηκε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στην κεντρική εκκλησία των Μαλίων. Λίγο πριν την εισβολή του νεαρού τουρίστα, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα του είπαν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, καθώς πρόκειται για «ντίσκο».
Ο 19χρονος τους άκουσε και μπήκε με επεισοδιακό τρόπο μέσα στο Ναό.
«Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του Ναού, όπου σήκωνε τα χέρια και τα πόδια του. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες που φορούσε και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μές στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει, απλώς κοιτούσε προς τη δύση. Κάποια στιγμή ήρθε στην Ωραία Πύλη» είπε ο εφημέριος και
πρόσθεσε: «Όταν προσπάθησε να μπει στο ιερό του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός είπε κάτι, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν ένα δυνατό παιδί χρειάστηκαν κι άλλα πέντε άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία. Εντωμεταξύ, είχε ενημερωθεί η αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, επιτέθηκε και σε αυτούς»

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...