Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Γιαγιά πήρε το παιδί της κόρης της και έφυγε

Ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ είναι αποφασισμένος να ζητήσει 32χρονος
Ηρακλειώτης προκειμένου να πάρει πίσω την μόλις ενός έτους κορούλα του, την οποία-όπως καταγγέλλει-παρακρατεί παράνομα η γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας) στην Ρουμανία.


Ο 32χρονος και η 25χρονη σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω το παιδί τους, όμως «σκοντάφτουν» στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλει η γιαγιά προκειμένου να επιστρέψει το κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν, συμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η γιαγιά από τη Ρουμανία έπρεπε να κρατήσει κοντά της το παιδί για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι οι γονείς να τακτοποιήσουν κάποια θέματα.

Έτσι λοιπόν συντάχθηκε συμβολαιογραφική πράξη και η γιαγιά πήρε το παιδί.

Όταν όμως οι γονείς μετά από κάποιο διάστημα ζήτησαν από τη γιαγιά να φέρει πίσω το παιδί στην Κρήτη εκείνη αντέδρασε και άρχισε να ζητάει χρήματα.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα, έφθασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα που είχε ξοδέψει στο παρελθόν για τον οδοντίατρο της κόρης της και μητέρας του παιδιού.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να ταξιδέψει στην Ρουμανία και να παραλάβει το παιδί η γιαγιά του από την Κρήτη. Μάλιστα έγινε η απαραίτητη συμβολαιογραφική πράξη προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όμως στο παρά πέντε της αναχώρησης, η άλλη γιαγιά αρνήθηκε να δώσει το κοριτσάκι, εμμένοντας στις οικονομικές της απαιτήσεις.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας λόγω περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για κάποιο αδίκημα που είχαν στο παρελθόν και το δικαστήριο εκκρεμεί.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε απόγνωση καθώς θέλουν την κόρη τους πίσω και χθες επισκέφθηκαν δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. Σήμερα αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση κατά της γιαγιάς της μικρής, ζητώντας παράλληλα την συνδρομή της Ιντερπόλ.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...