Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πουλάει το «Αλάτσι»

Φαίνεται πως δύο καρπούζια δεν χωρούν σε μια μασχάλη. Ή αλλιώς, πολιτική και επιχείρηση λειτουργούν ως αντίρροπες δραστηριότητες. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive ο Σταύρος Θοεδωράκης αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την πολιτική και θέλει ν' αφοσιωθεί σε αυτό. Ετσι προτίθεται να πουλήσει το εστιατόριό του, έτσι ώστε να μην βρει κανείς το πάτημα και να του κάνει σύσταση περί ασυμβίβαστου.Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η σύζυγός του, η οποία είναι υπεύθυνη στο εστιατόριο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην επιχείρηση.

Το εστιατόριο άνοιξε το 2005 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών και όχι μόνο. Αυτή η επιχείρηση ήταν το όνειρο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ήθελε να κάνει γνωστά τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης και στην Αθήνα.

   Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...