Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Βούλγαρος αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα στη Χαλκίδα

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος υπηκόου Βουλγαρίας στη Χαλκίδα, μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος ημεδαπής


Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, σε βάρος 49χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος 29χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (30-07-2014) το απόγευμα, η 29χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι λίγη ώρα πριν, άγνωστο προς αυτή άτομο αποπειράθηκε, με την άσκηση σωματικής βίας, να ασελγήσει σε βάρος της, εντός παλαιάς οικίας στη Χαλκίδα, πλην όμως η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες αναζητήσεις στην ανωτέρω περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 49χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...