Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Καταβάλλονται τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης

Με τροπολογία που φέρνει η αναπληρώτρια υπουργός κ. Γεννηματά καταβάλλονται τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης.

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις» που έχει φέρει σε συζήτηση στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός κ. Γεννηματά περιλαμβάνεται τροπολογία με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στο Ελληνικό Δημόσιο να επιχορηγεί τις θυγατρικές της ΕΑΣ ΑΒΕΕ, με μοναδικό σκοπό την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων σε αυτές και ενόψει της θέσης τους σε ειδική εκκαθάριση. Μάλιστα, το ποσό της επιχορήγησης ανακτάται από το Ελληνικό Δημόσιο από το προϊόν της εκκαθάρισης κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Έτσι θα μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης και να αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο είχαν περιέλθει οι συμπολίτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...