Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Σοκ στην Κορώνη: Αποπειράθηκε να βιάσει την ηλικιωμένη θεία του!

Ο 42χρονος βρισκόταν στο σπίτι της 67χρονης γυναίκας, όταν ξαφνικά έβγαλε τα ρούχα του και της επιτέθηκε επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος της


Σοκ στην κοινωνία της Κορώνης προκαλεί η απόπειρα βιασμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της από τον ίδιο της τον... ανιψιό. Την προσπάθεια του επίδοξου βιαστή ματαίωσε ένας εξάδελφός του που άκουσε τις φωνές της θείας τους και έτρεξε να τη βοηθήσει.

Ο 42χρονος βρισκόταν στο σπίτι της 67χρονης γυναίκας, όταν ξαφνικά έβγαλε τα ρούχα του και της επιτέθηκε επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος της. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αμέσως έτρεξε ένας 25χρονος ανιψιός της, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει το δράστη αλλά εκείνος επιτέθηκε σε αυτό χτυπώντας τον και απειλώντας τον.

Τελικά, ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά της 67χρονης και της απλής σωματικής βλάβης και απειλής κατά του 25χρονου, ενώ διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το παρ' ολίγον θύμα του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...