Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Την Πέμπτη η συνάντηση αντιπροσωπειών ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη το μεσημέρι, στη Βουλή, αναμένεται να συναντηθούν για πρώτη φορά αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνέχεια της ανταλλαγής των επιστολών μεταξύ του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα .


Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κουβέλης, με επιστολή του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητούσε την έναρξη διαλόγου για τη διαμόρφωση μίας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ θα αποτελείται από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Δ. Αναγνωστάκη και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας Στ. Μανίκα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση θα συμμετέχουν, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας και οι Κώστας Πουλάκης, Στάθης Λεουτσάκος και Χρήστος Στάικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...