Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Δείτε τη σύζυγο Πατούλη στο πάρτι για την ονομαστική της εορτή

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης


Ένα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους διοργάνωσε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρίνα Πατούλη -δημοτική σύμβουλος Πεύκης (πρώτη σε σταυρούς) και σύζυγός του Γιώργου Πατούλη- σε γνωστό μαγαζί του Αμαρουσίου.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάριος Σαλμάς, η Άννα Καραμανλή και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ακόμη, στο πάρτι πήγαν η δημοφιλής τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...