Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε η Άσπα Τσίνα

​Διαζύγιο μετά από περίπου έξι χρόνια γάμου και ένα παιδί πήραν η Άσπα Τσίνα και ο Γιάννης Μπέης! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το πρώην ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε η ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή του μουσικοσυνθέτη.


Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, η Άσπα και ο Γιάννης, η σχέση των οποίων μετρά σχεδόν 14 χρόνια, είναι σε διάσταση από το 2010! Ωστόσο, παρά το ότι η τραγουδίστρια του ζητούσε να χωρίσουν, εκείνος δεν της έδινε διαζύγιο κι εκείνη έκανε υπομονή, για χάρη και του γιού τους, Ιάσωνα - Παναγιώτη.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν στη ζωή του μουσικοσυνθέτη μπήκε μία άλλη γυναίκα, με την ιστορία να θυμίζει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας: βλέπεις, τόσο ο Γιάννης Μπέης, όσο και η εν λόγω γυναίκα, διατηρούσαν δεσμό ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι!

Η Άσπα ενημερώθηκε για τις «περιπέτειες» του πρώην συζύγου του και για τον λόγο αυτό έγραψε το αινιγματικό μήνυμα στο Facebook στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για μάσκες που πέφτουν και ιστορίες αγάπης που τελειώνουν!

Εκτός από την τραγουδίστρια, όμως, η εξωσυζυγική σχέση μαθεύτηκε και στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, προκαλώντας, μάλιστα, ροζ σκάνδαλο στις πρόσφατες εκλογές, αφού, τόσο ο μουσικοσυνθέτης, όσο και το τρίτο πρόσωπο, ήταν υποψήφιοι στις Δημοτικές Εκλογές και, μάλιστα, σε διαφορετικούς συνδυασμούς!

Άσπα και Γιάννης επιβεβαίωσαν το τέλος του γάμου τους και δικαστικά, με τους δυό τους να έρχονται αντιμέτωποι στα δικαστήρια χθες, Τετάρτη. Kι ενώ ο μουσικοσυνθέτης είναι και επισήμως single, η «πέτρα του σκανδάλου» εξακολουθεί να είναι παντρεμένη…

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...