Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Τρίκαλα: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο

Η συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με λίγες ώρες διαφορά


Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας. Ένα αγαπημένο μέχρι τα βαθιά γεράματα ζευγάρι στα Τρίκαλα τήρησε την υπόσχεση που έδωσε ο ένας στον άλλο στο γάμο τους, δηλαδή να είναι μαζί και στη ζωή και στο θάνατο.

Η 86χρονη Βασιλική άφησε την τελευταία της πνοή στις 8:30 το πρωί της Τρίτης, ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο άνθρωπος με τον οποίο πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της, ο σύζυγός της Οδυσσέας νοσηλευόταν σε άλλο δωμάτιο και σε άλλη πτέρυγα του Νοσοκομείου και δεν πληροφορήθηκε το θάνατό της.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, στις 10 το βράδυ, ο 88χρονος άνδρας έφυγε ήσυχα από τη ζωή και ακολούθησε την αγαπημένη του στο τελευταίο της ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...