Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Μελαχρινές καλλονές για Μις Υφήλιος – Μις Κόσμος

Γενικότερα ο θεσμός των καλλιστείων είναι λίγο «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις», αλλά… κάποια κορίτσια πρέπει να στείλουμε για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.


Η επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στα Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος έγινε φέτος σε μια τελετή λιτή, αλλά με σαφώς υψηλό επίπεδο, αφού άπασες οι συμμετέχουσες ήταν εκθαμβωτικής ομορφιάς.

Στο διαγωνισμό που έγινε στο Tennis Court Club της Γλυφάδας συμμετείχαν εννέα κορίτσια, τα οποία παρέλασαν με μαγιό και βραδινές δημιουργίες, ως είθισται.

Η τελική επιλογή της κριτικής επιτροπής ανέδειξε ως νικήτριες την 24χρονη Ισμήνη Νταφοπούλου που θα μας εκπροσωπήσει στα Miss Universe και την 19χρονη Ελένη Κοκκίνου που θα διαγωνιστεί στα Miss World 2014.


Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...