Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Γέμισε σκουπίδια η Λίμνη καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Πληθαίνουν τα παράπονα από κατοίκους της Λίμνης για τα σκουπίδια που έχουν βρωμίσει εν μέσω τουριστικής σεζόν την πανέμορφη κατά τα άλλα θαλασσινή κωμόπολη της Βόρειας Εύβοιας.

Σε πολλά κεντρικά σημεία αλλά και σε γραφικά καλντερίμια της Λίμνης με τουριστικά αξιοθέατα εντοπίσαμε υπερχειλισμένους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Οι ποσότητες των σκουπιδιών ήταν τόσο μεγάλες που κάλυπταν ακόμη και θέσεις πάρκινγκ δημιουργώντας εικόνα εγκατάλειψης.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν την υπηρεσία καθαριότητας της παρούσας Δημοτικής Αρχής και μιλούν για αδιαφορία των τοπικών παραγόντων.

Βρεθήκαμε με τον φακό μας στην καρδιά της Λίμνης, στη Παναγίτσα, και καταγράψαμε τις εικόνες που βλέπετε. Ο φωτογραφικός φακός μαρτυρά ακριβώς τα όσα μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι.

Η έντονη δυσοσμία από τα σκουπίδια φτάνει στα παράθυρα των σπιτιών σε μια περίοδο τουριστικής ανάπτυξης για τον τόπο όπου ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος ευελπιστεί σε αύξηση των εσόδων του.

Γενικότερα στο σύνολο του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας φαίνεται πως ο τοπικός μηχανισμός υπολειτουργεί σε αυτή τη μεταβατική περίοδο όπου τη διαχείριση έχει ακόμα η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Συχνά δεχόμαστε καταγγελίες για έντονα προβλήματα στην καθαριότητα του Δήμου, για απεριποίητες κοσμικές παραλίες και για δυσλειτουργίες στον τομέα της ύδρευσης κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως (Αγ. Άννα).

Οι κάτοικοι αυτή την περίοδο νιώθουν εντελώς εγκαταλελειμμένοι και ευελπιστούν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής όταν αναλάβει πλέον τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική Αρχή.
Πηγή: eviaportal.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΩΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...