Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Σκότωσαν ελάφι και το πέταξαν κομματιασμένο στα σκουπίδια

Σε εξέλιξη έρευνες των τοπικών Αρχών της Ρόδου


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το απόγευμα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ελαφοκυνηγών της Ρόδου, που για να μην εντοπιστούν πέταξαν 10 σακούλες με ελαφίσιο κρέας, δέρμα και πόδια ελαφιού σε γεφύρι που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Ισίδωρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ή οι δράστες, φοβήθηκαν ότι θα εντοπίζονταν καθώς στην περιοχή το τελευταίο δεκαήμερο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, σε κατοικίες και αγροικίες, για τον εντοπισμό ελαφοκυνηγών.
Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ ενημερώθηκε ήδη και ο Εισαγγελέας Ρόδου.

Σημειώνεται ότι πριν δέκα ημέρες περίπου, στην ευρύτερη περιοχή η Θηροφυλακή και το Δασαρχείο, προχώρησαν σε σύλληψη ατόμου επειδή βρέθηκε να έχει στην κατοχή του δόκανο σε γεωργική περιοχή το οποίο είναι ικανό να παγιδεύσει και να θανατώσει μεγάλα ζώα.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...