Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Δ. Αναγνωστάκης: ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ Κ.Υ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Αναφορά,κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σχετικά με το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ύστερα από κοινοποίηση αποσπάσματος των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.


Αναλυτικά η αναφορά:

Αναφορά

Προς τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα : «Απαξίωση και διάλυση Κ.Υ. Μαντουδίου».

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, το με αρ. 10/30-6-2014 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας με την υπ. αριθ. Νο 143/2014 απόφασή του διαμαρτύρεται για την απαξίωση των προσφερομένων παροχών υγείας στο Δήμο και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, καθώς και για την αδιαφορία των Κυβερνόντων ως προς τη στελέχωση των Αγροτικών Ιατρείων και του Κ.Υ. Μαντουδίου.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.


Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...