Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε για πλάκα και "σπάει" ταμεία - Δείτε το video game με πρωταγωνιστή μία κατσίκα

"Δεν χρειάζεται πλέον να φαντασιώνεται ότι είσαι μια κατσίκα", αναφέρει το τρέιλερ του "Goat Simulator", ενός παιχνιδιού για υπολογιστή, που δημιουργήθηκε από τη σουηδική εταιρεία παιχνιδιών Coffee Stain Studios. «Τα όνειρά σας έγιναν τελικά πραγματικότητα!", αναφέρει.


Το Διαδίκτυο αγάπησε το βίντεο και ενώ δεν ήταν κάτι άλλο από ένα δοκιμαστικό παιχνίδι που παρουσίασε η εταιρεία για πλάκα, το Goat Simulator μετά από απαίτηση του κοινού έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, μετά από μόλις 10 εβδομάδες ανάπτυξης (ένα τυπικό παιχνίδι της Coffee Stain Studios απαιτεί 1-2 χρόνια για να ολοκληρωθεί) και δύο μήνες αργότερα έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλο παιχνίδι της εταιρείας. Η τιμή του στα 9.99 δολάρια.

 

 Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...