Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία φτάνουν τα 10,5 δις ευρώ, απειλώντας τη βιωσιμότητά τους και οδηγώντας το ασφαλιστικό σύστημα σε ασφυξία...
Η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση να εντάξει άμεσα όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής που θα δώσουν ανάσα στους οφειλέτες και έσοδα στα δημόσια ταμεία. 

Είναι απαραίτητο να αναζητηθούν λύσεις ρεαλιστικές και συμβατές με την οικονομική πραγματικότητα, πολλαπλασιάζοντας τις δόσεις αποπληρωμής, αποφεύγοντας τα υπέρογκα επιτόκια των προστίμων και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα διαρθρωτικά προβλήματα και τις αδυναμίες του συστήματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...