Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε σήμερα η νέα Δημοτική Αρχή – Αλλαγή σελίδας για το Δήμο η υπόσχεση της νέας Δημάρχου Ελένης (Λίνας) Ευσταθίου – Σπανού

Αλλαγή σελίδάς για το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού υποσχέθηκε η νέα Δήμαρχος Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου – Σπανού κατά τη σημερινή τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Ιστιαίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ...
Με το Δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης & Αγ. Αννας κ. Καλυβιώτη
Η Ορκωμοσία τελέστηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα προεξαρχόντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Χαλκίδας – Ιστιαίας και Βορείων Σπροράδων κ.κ. Χρυσόστομου και Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, ο οποίος είναι Ευβοέας στην καταγωγή με πολλά χρόνια θητεία στην Βόρεια Εύβοια ως Αρχιμανδρίτης επίσης παρεβρέθηασαν και αρκετοί ιερείς της περιοχής. Παρόντες επίσης ήταν όλοι οι Δημοτική Σύμβουλοι και τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Επίσης την τελετή τίμησαν δια της παρουσίας τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του όμορου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης & Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής, καθώς και πρώην Δήμαρχοι της Βόρειας Εύβοιας, όπως ο τέως Δήμαρχος Ιστιαίας Δημήτρης Νταλιάνης και Ωρεών Βασίλης Λαδάς.
Μετά το πέρας της τελετής ο Σαβασμιώτατος Χαλκίδας ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία σε όλους και τόνισε, δανειζόμενος ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα πως για το καλό του τόπου όλοι πρέπει να δουλέψουν ως ομάδα. Επίσης ζήτησε από τη νέα Δημοτική Αρχή να είναι ειλικρινής προς το λαό και να δουλέψει μόνο προς το συμφέρων αυτού.
Κατά την τοποθέτηση της νέα Δήμαρχος Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου – Σπανού τόνισε πως ο όρκος που δόθηκε είναι όρκος τιμής και ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους ανθρώπους του. Μίλησε για ένα διαφορετικό τρόπο άσκησης εξουσίας που θα χαρακτηρίζεται από το ήθος, την ευθύνη και το σεβασμό απέναντι στον πολίτη. Τέλος έκανε λόγο για σκληρή δουλεία που πρέπει να γίνει απ’ όλους, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ώστε ο τόπος να αναδειχτεί και να προχωρήσουν σ’ αυτόν σημαντικά έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του προς όφελος όλων των Δημοτών. (Δείτε παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση της νέας Δημάρχου.
Η νέα Δήμαρχος με την οικογένειά της
Τέλος η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη σχετική υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας απ’ όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.
Γιάννης Δραπανιώτης

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...