Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Μήνυμα αναγνώστη: Έγκλημα κατά της φύσης στην παραλία της Αγίας Άννας

Χθες το βράδυ συντελέστηκε ένα έγκλημα στην παραλία της αγίας Άννας. Ενα αρμυρίκι δεκάδων ετών , από τα ελάχιστα που υπάρχουν στην παραλία της Αγίας Άννας δεν υπάρχει πλέον. Δολοφονικά χέρια το έκοψαν και το εξαφάνισαν. Ντροπή και μόνο ντροπή μπορείς να πεις κανείς στους εγκληματίες. Ελπίζουμε το Δασαρχείο, ο Δήμος, το Λιμεναρχείο και η αστυνομία να αναζητήσουν τον ένοχο και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Δεν θα είναι δύσκολο αφου ακούγεται ότι υπάρχουν φωτογραφίες του εγκληματία την ώρα της πράξης του.


1 σχόλιο:

 1. Ότι θέλει κάνει ο κάθε ένας στην παραλία Αγίας Άννας.
  Μια πανέμορφη παραλία για ολόκληρη την Εύβοια και μερικοί την έχουν χαλάσει.

  Και για να αναφέρω και άλλα "εγκλήματα" που τα είδα και πάλι φέτος.

  1. στην πλατεία της παραλίας υπάρχουν οι πάγκοι με τούς μικροπωλητές που έχουν καταλάβει όλους τούς κοινόχρηστους χώρους ο οποίοι δεν έχουν γεννήτρια και είναι άγνωστο από που περνούν ρεύμα και αν έχουν άδεια.
  3. ορισμένοι από τούς επαγγελματίες της "πρώτης γραμμής" έκοψαν τα λουλούδια και έβαλαν τραπεζάκια τα οποία σε μερικές περιπτώσεις έφτασαν ως την παραλία.
  4. ολόκληρη παράλια έχει μόνο 2 παγκάκια για να κάτσουν οι τουρίστες
  5. το νερό νεράκι είπαμε πάλι φέτος
  6. τα ξύλα μπροστά στη θάλασσα θα τα φάει το κύμα?? οπός τα αφίσα πέρσι έτσι τα βρήκα φέτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...