Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

Για τις πολιτικές εξελίξεις και τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με κόμματα και κινήσεις για την κεντροαριστερά και την προοδευτική διακυβέρνηση, συζήτησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, εν όψει και της αυριανής σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος...
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επισημάνθηκε από την πλειοψηφία των μελών του οργάνου η ανάγκη να πραγματοποιηθεί, όπως έχει ήδη αποφασισθεί, το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Όσον δε αφορά στον ακριβή χρόνο διεξαγωγής του, αυτός θα προσδιοριστεί αύριο από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του κόμματος, Φ. Κουβέλης αναφέρθηκε αναλυτικά στις διεθνείς εξελίξεις και ανέλυσε πώς αυτές επηρεάζουν τη χώρα μας και την κυβερνητική πολιτική.

Αναφερόμενος στο θέμα εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, επανέλαβε ότι αυτό θα πρέπει να κριθεί στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της περιόδου και τις ασκούμενες πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...