Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Mε λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Αμάρυνθο

Με κατάνυξη εορτάσθηκε στην Αμάρυνθο η εορτή του Άγιου Ιωάννη Πρόδρομου. Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννου, τελέσθηκε στον φερώνυμο ναό Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας στην Αμάρυνθο, υπό το παιάνισμα της φιλαρμονικής του Δήμου Ερέτριας...

Το παρόν τους στη μεγάλη θρησκευτική εορτή του Δήμου Ερέτριας, έδωσαν ο απερχόμενος δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, η εκλεγμένη δήμαρχος κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο της απερχόμενης όσο και της νέας δημοτικής αρχής καθώς επίσης και ο βουλευτής Ευβοίας κ. Κώστας Μαρκόπουλος. Την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2014 τελέσθηκε στον ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...