Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκαν η Αναστασία Μυργιάλη και ο Ζήσης Κωνσταντίνου

Ο νοσηλευτής του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοια (Ιστιαία) Ζήσης Κωνσταντίνου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Μυργιάλη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κήρινθο.


Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Γεώργιο Κηρίνθου τελέστηκε ο γάμος της Αναστασίας Μυργιαλή και του Ζήση Κωνσταντίνου με κουμπάρο τον Δημήτρη Σφυρή.

Ο Ζήσης, γνωστός στη Β. Εύβοια για την κοινωνική και πολιτική του δράση, είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ στην Ιστιαία ενώ η Αναστασία  είναι δασοφύλακας στον Παρνασσό με χρόνια ενεργή δράση σε μεγάλη φιλανθρωπική οργάνωση.

Η νύφη έστησε το γαμπρό για πάνω από μισή ώρα, αλλά η αναμονή άξιζε γιατί η νύφη έλαμπε από ευτυχία. Στη δεξίωση που ακολούθησε το ζευγάρι τα έδωσε όλα στο χορό, ενώ παρευρέθησαν γνωστές προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...